Jela našeg šefa kuhinje na vašem stolu!

Ketering za firme

Ketering za firme
Ketering za zaposlene, hrana za zaposlene

Tražite ketering za svoje zaposlene? Na pravom ste mestu

Dobrodošli u Chef House - vašeg poslovnog partnera! Naš šef kuhinje je napravio odlične ponude za vas. Uz raznovrsnu i kvalitetnu hranu, po pristojnim cenama pronađite odlične obroke za svoje zaposlene.

Sa iskustvom od preko 20 godina u kuhinjama najboljih restorana, pravimo najbolja jela za vas.

15+ firmi

15+ Firmi

Nam je podarilo poverenje

Odličan izbor hrane - obroci za vaše zaposlene

Veliki izbor kvalitetne hrane za vaše zaposlene, restoranskog kvaliteta po pristojnim cenama. Obezbedite svojim zaposlenima ketering za firme koji će omogućiti ishranu u prostorijama vašeg radnog okruženja. Time znatno smanjujete potrebu zaposlenih da se hrane u restoranima brze hrane i omogućavate im pravi obrok u okviru svog radnog mesta.
Ovaj vid ishrane namenjen je svim firmama koje brinu o svojim zaposlenima. Na vama je da se fokusirate na produktivnost i posao koji radite a mi smo tu kao partneri koji će brinuti o vašoj ishrani.
Odluči se već danas i kontaktiraj nas za dogovor.

Gde radimo isporuku hrane za firme?

Nastojimo da nam dostava bude precizna i tačna, pa iz tog razloga smo ograničeni sa isporukom. Za sada isporuku hrane za zaposlene u unapred dogovorenim vremenskim intervalima, radimo na sledećim lokacijama:

  • jedan deo Novog Beograda,
  • Surčin
  • Dobanovci
  • Jakovo
  • Boljevci
  • Bečmen

U planu nam je širenje lokacija, pa ako ste blizu lokacija koje već radimo, javite se, verujemo da možemo da napravimo dogovor.

Pogledajte mapu isporuke:

Šta su naši korisnici rekli o nama?

icon

"Apsolutno sam zadovoljan kvalitetom hrane koju moji zaposleni dobijaju. Odnos cene i kvaliteta je odličan, a svaki dogovor je moguć."

img img img img img

Miloš Popović

Global Webmasters
icon

"Svaka preporuka za svakodnevni ručak. Veliki izbor dobre i kvalitetne hrane nikada ne dosadi a i žena je srećnija - ne kuva više. Odličan 5, od stalnog gosta :)"

img img img img img

Jovan Milosavljević

Dobanovci
icon

"Restoranska ponuda hrane po pristupačnim cenama. Dostava je odlična a hrana vrlo ukusna. Nemam zamerki - svima preporučujem."

img img img img img

Petar Jovanović

Surčin

Ketering za firme - Ponuda

Naša ponuda hrane sadrži neka stalna jela ali i jela koja se menjaju svake nedelje, kako biste uvek imali nešto novo da probate ili izaberete. Naš šef kuhinje je tu da za vas uvek napravi dobar izbor jela koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

U dogovoru sa vama rezervišemo termin isporuke i svakog dogovorenog dana možete očekivati isporuku poručenih jela na vašem pragu.

Pogledajte nedeljnu ponudu

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontakt telefon

Viber / WhatsApp / Poziv

+381658969263
Pošalji email

office@chefhouse.rs